0592 - 79 90 47

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Letselschadespecialist nodig in Assen?

Kies een vertrouwd aanspreekpunt voor uw letselschadezaak in de regio Assen. Een letselschadespecialist van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten probeert altijd om er samen met de andere partij uit te komen om zo een procedure te voorkomen. Meestal lukt dat, maar soms ook niet. Tijdens een rechtszaak wilt u wel een deskundige advocaat aan uw zijde. Om een beeld te krijgen van ons team van letselschade experts stellen wij een aantal advocaten aan u voor:

Mr. N. Wolthers

Mr. Niek Wolthers
Het advocatenkantoor Wolthers Jagersma Letselschade is in 2005 opgericht door Mr. Niek Wolthers. Hij weet als de beste hoe verzekeraars handelen en hoe knelpunten overwonnen kunnen worden omdat hij een aantal jaren aan hun zijde heeft gewerkt. Vanaf 1992 is hij namelijk advocaat en vanaf 1993 is hij gespecialiseerd in letselschadezaken.

Mr. P. Jagersma

Mr. Pieter Jagersma
Een jaar na oprichting van het advocatenkantoor trad Mr. Pieter Jagersma toe tot de maatschap. Hij studeerde in 1994 af en heeft daarna gewerkt bij een rechtsbijstandverzekeraar en een expertisebureau bedreven in letselschades. Jagersma is gespecialiseerd in het oplossen van vastgelopen letselschadezaken.

Mr. S. Weening-Bootsma

Mr. Sandra Weening-Bootsma
Vanaf 2009 werkt Mr. Sandra Weening-Bootsma bij Wolthers Jagersma Letselschade. Na het afronden van haar rechtenstudie is ze in 1997 begonnen bij een advocatenkantoor. Sindsdien heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Weening-Bootsma vindt persoonlijk en laagdrempelig contact met haar cliënten erg belangrijk.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Groot inlevingsvermogen
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging