085 - 106 12 57

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Bedrijfsongeval gehad in Assen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op uw werk. Of u nu met gevaarlijke machines werkt of gewoon op kantoor, overal kan het gebeuren. Als u bij een bedrijfsongeval betrokken bent door schuld van een ander kunt u hiervoor een schadevergoeding krijgen.

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Bij een ongeluk op het werk kunnen veel kosten komen kijken. Misschien raakt u (tijdelijk) arbeidsongeschikt, maakt u veel medische kosten en heeft u hulp nodig in de huishouding. Voor al deze gemaakte kosten kunt u een schadevergoeding krijgen. Neem een letselschadespecialist in de arm om u hierbij te helpen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Woont u in Assen of in de omgeving van Assen? Dan kan De Letselschade Raetsman u helpen! Neem gerust contact met ons op.

Kosteloze juridische hulp na een bedrijfsongeval

Vaak is de juridische hulp na een arbeidsongeval kosteloos, omdat u de kosten kunt verhalen op de aansprakelijke partij. U hoeft dus niet zelf te betalen voor de juridische kosten of een gedeelte van de vergoeding in te leveren. Andere kosten die u na een bedrijfsongeval kunt verhalen zijn onder andere hulp- en verplegingskosten, inkomensverlies en verminderde pensioenopbouw. Heeft u juridische hulp nodig bij het verkrijgen van een schadevergoeding bij letselschade in Assen of in de omgeving van Assen na een bedrijfsongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging