0592 - 79 90 47

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Hulp bij aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Assen

Na een bedrijfsongeval is het verstandig snel in actie te komen. Als alle gebeurtenissen nog fris in het geheugen staan, bevordert dat het juridische proces. Afhankelijk van de ernst van het arbeidsongeval zijn er veel extra kosten, zoals medische kosten en kosten voor andere materiële of immateriële schade. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat het slachtoffer hier ten onrechte voor moet opdraaien. Er moet vastgesteld worden wie aansprakelijk is voor het ongeval dat de werknemer is overkomen. De aansprakelijke partij of de verzekeraar van de aansprakelijke partij zal de schadevergoeding moeten betalen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Bij een arbeidsongeval is het vaststellen van de aansprakelijkheid soms een gevoelige kwestie. U als werknemer stelt zich wellicht terughoudend op, omdat u niet ruzie wilt met uw werkgever. U wilt immers uw baan behouden. Maar wat als uw werkgever meer veiligheidsmaatregelen had moeten nemen en het ongeval had kunnen voorkomen? Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid. Na een bedrijfsongeval moeten zij kunnen aantonen dat zij voldoende maatregelen hebben genomen om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Is dit niet het geval, dan zal uw werkgever de schade moeten vergoeden. In Assen en de ruime omgeving van Assen kunt u na een bedrijfsongeval contact opnemen met Wolthers Jagersma Advocaten. Onze advocaten zullen middels bemiddeling tussen u en uw werkgever tot een goede juridische afhandeling komen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij in overleg met u voor u procederen. Bel naar 0592 - 79 90 47. Wij staan u graag te woord.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Groot inlevingsvermogen
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging