0592 - 79 90 47

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Blijvend letsel na verkeersongeval in Assen?

Betrokkenheid bij een verkeersongeval is altijd vervelend. Wanneer u door een verkeersongeval letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, is het verstandig om meteen een specialist in letselschade uit Assen in de arm te nemen. De vorm van letsel kan namelijk nogal gecompliceerd zijn. Een whiplash bijvoorbeeld hoeft zich niet direct te openbaren en kan jaren voortslepen. De onkosten die hiermee gepaard gaan, kunnen dan behoorlijk oplopen. Bij schade doet u er dus goed aan om meteen hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Wij van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw schade na een aanrijding.

Juridische hulp na een verkeersongeval

U heeft letselschade opgelopen door een verkeersongeval in Assen of de omgeving van Assen en nu bent u veel minder mobiel. Uw dagelijks leven ziet er ineens heel anders uit en ook het financiële plaatje klopt niet meer. Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim zodat u zich volledig kunt focussen op een goed herstel na een verkeersongeval. Ook bij andere vormen van letselschade, zoals door een medische misser of bedrijfsongeval, zijn wij u graag van dienst. Over het algemeen zijn de kosten bij een letselschadezaak laag, doordat de onkosten die u moet maken verhaald kunnen worden op de andere partij.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Groot inlevingsvermogen
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging