085 - 106 12 57

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Blijvend letsel na verkeersongeval in Assen?

Betrokkenheid bij een verkeersongeval is altijd vervelend. Wanneer u door een verkeersongeval letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, is het verstandig om meteen een specialist in letselschade uit Assen in de arm te nemen. De vorm van letsel kan namelijk nogal gecompliceerd zijn. Een whiplash bijvoorbeeld hoeft zich niet direct te openbaren en kan jaren voortslepen. De onkosten die hiermee gepaard gaan, kunnen dan behoorlijk oplopen. Bij schade doet u er dus goed aan om meteen hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Wij van De Letselschade Raetsman Advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw schade na een aanrijding.

Juridische hulp na een verkeersongeval

U heeft letselschade opgelopen door een verkeersongeval in Assen of de omgeving van Assen en nu bent u veel minder mobiel. Uw dagelijks leven ziet er ineens heel anders uit en ook het financiële plaatje klopt niet meer. Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim zodat u zich volledig kunt focussen op een goed herstel na een verkeersongeval. Ook bij andere vormen van letselschade, zoals door een medische misser of bedrijfsongeval, zijn wij u graag van dienst. Over het algemeen zijn de kosten bij een letselschadezaak laag, doordat de onkosten die u moet maken verhaald kunnen worden op de andere partij.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging