0592 - 79 90 47

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Whiplash door een ongeval in Assen?

Ernstig nekletsel is een veelvoorkomend gevolg van een verkeersongeval. Vooral na een kop-staartbotsing, waarbij een auto van achteren op een andere auto botst, ontstaan vaak nekklachten. Het hoofd maakt een plotselinge beweging ten opzichte van de romp, waardoor spieren in uw nek beschadigd raken. Als u na een tijdje ook last krijgt van andere klachten, zoals misselijkheid, duizeligheid en slaapproblemen, dan zou u een whiplash kunnen hebben opgelopen. Vaak komen de echte klachten van een whiplash pas later. Het is van belang om alle kosten die u maakt en alles wat er gebeurt goed bij te houden. Als u het ongeval niet veroorzaakt heeft, dan kunt u een schadevergoeding krijgen. Er zal vastgesteld moeten worden wie de aansprakelijke partij is, zodat de juiste partij de schadevergoeding betaalt.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

Uw behandelend arts zal een diagnose stellen. Op basis van het medische dossier zal worden bekeken of u een schadevergoeding krijgt en hoe hoog deze is. Het medische dossier is dus van groot belang. Omdat de diagnose van een whiplash vaak moeilijk is, is het verstandig een letselschadespecialist in te schakelen. Een advocaat kan u helpen met het opeisen van een passende schadevergoeding. De letselschade advocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten hebben elk hun eigen werkwijze. Door regelmatige uitwisseling van kennis, kunde en ervaring binnen ons kantoor, bieden wij u hoogwaardige rechtshulp. Wij staan u graag te woord.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Groot inlevingsvermogen
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging