085 - 106 12 57

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Smartengeld verhalen in Assen

Als u een claim wilt indienen om smartengeld te krijgen na opgelopen letsel, dan is het verstandig om een letselschade expert in te schakelen die weet waar hij of zij het over heeft. De Letselschade Raetsman uit de regio Assen is in het bezit van verschillende keurmerken. Dit waarborgt de kwaliteit van de werkzaamheden van advocaten en verzekert u van bekwame juridische bijstand bij letselschade in Assen en omgeving van Assen.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is het beste te omschrijven als een vergoeding voor immateriële schade. Dat is schade die niet het vermogen van iemand raakt, maar immateriële zaken raakt. Hierbij kan gedacht worden aan pijn en verdriet. Naast lichamelijk letsel kan er ook sprake zijn van psychische schade. Er wordt dan gesproken over ‘aantasting in de persoon’. Het gaat dan om disfunctioneren als gevolg van een traumatische gebeurtenis – zoals een verkrachting of een ernstig ongeval – waardoor iemand niet meer goed kan functioneren.

Alle kosten verhalen

Naast hulp bij het opeisen van een schadevergoeding voor emotionele schade, helpen wij u ook graag bij het verhalen van andere kosten op de aansprakelijke. Denk aan inkomensverlies, ziekenhuiskosten, reis-en verblijfkosten en pensioenschade. In het geval van letselschade worden deze kosten allemaal vergoed door de aansprakelijke. Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact op via 085 - 106 12 57.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging