085 - 106 12 57

Letselschade advocaat nodig in Assen?

Letselschade door medische fout in Assen

Tijdens een operatie is er altijd een kleine kans dat iets fout gaat. Artsen zijn ook mensen en maken helaas ook fouten. Een fout van een arts kan grote gevolgen hebben. Het is verstandig om na een medische fout direct contact op te nemen met het ziekenhuis en een medisch advocaat.

Schakel direct hulp in van een letselschadeadvocaat

Hoe langer u wacht, hoe kleiner de kans wordt dat u uw letselschade kunt verhalen, omdat het dan niet duidelijk genoeg is of het letsel daadwerkelijk door de medische behandeling komt. Woont u in Assen of in de omgeving van Assen en bent u slachtoffer geworden van een medische fout? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met uw letselschadespecialist: De Letselschade Raetsman.

Juridische hulp na een medische fout

Als u slachtoffer bent geworden van een medische fout kunt u juridische hulp inschakelen. De kosten van deze hulp kunt u verhalen op de aansprakelijke partij, in dit geval het ziekenhuis of de arts. Wij raden het af om zelf de juridische stappen te nemen. Het proces is erg ingewikkeld en het ziekenhuis is een sterke tegenpartij. Schakel De Letselschade Raetsman in voor het juridische proces bij een medische fout. Wij staan klaar om u te helpen.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongeval
• Zedendelicten
• Productfouten
• Bedrijfsongeval
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Werkgebied

Assen binnenstad, Assen West, Assen Noord, Assen Oost, Assen Zuid, Loon, Rolde, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde, De Wijk, Dedemsvaart en Beilen.

Hoofdvestiging